Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Oprava defektu - sada SLIME Smart Repair

41,90 € (s DPH)
V externom sklade, doručenie 2-5 dní.
Kód produktu:
2000804
Výrobca:
Popis

Sám a Ľahko "najrýchlejší spôsob ako opraviť defekt".
Nie je potrebné automobil zdvíhať ani demontovat koleso !!! Stačí vybrať sadu SLIME, vyliať prípravok cez ventil do pneumatiky nahustiť pneumatiku výkonným mini-kompresorom (11L/min.) a vyraziť na cestu.

Do 15minút môžete vyraziť na cestu. SLIME Smart Spair ponúka ľahko prenosné riešenie pre najjednoduchšiu opravu defektu. Sadu si ľahko uschováte pod sedadlom auta, alebo v kufri. SLIME je "univerzálny pre všetky typy osobných áut" a PATRÍ DO KAŽDÉHO AUTA.


SLIME je 100% ekologicky odbúrateľný prípravok. V pneuservise stačí pneu vypláchnuť vodou, vysušiť a opraviť štandardným spôsobom. SLIME neničí Vaše pneu a v pneuservise nemajú problémy Vašu pneumatiku štandardne opraviť.

Chemici Slim vyvinuli špičkový moderný systém ekologicky šetrných vlákien, lepidiel, polymérov a patentovanej tuhnúce zložky, ktoré sa spájajú a vyzrážajú, čím utesní prierazy do (6mm) u bezdušových pneumatík a (3mm) u pneumatík s dušou.

Mriežka z vlákien Fibre-Seal spolu s viskózny látkou, ktorá slúži k ich lepšiemu rozkladanie, tesne priľnú k akejkoľvek poškodenej oblasti; vytvárajú elastickú a trvanlivú záplatu a zabraňujú defektom.

Technologia :
Slime je najlepšia tesniaca hmota na pneumatiky na svete, ktorá bola vytvorená a testovaná pre použitie na Všetky druhy pneumatik. Slime používa technológiu Fibre-Seal, čo je moderná zmes vlákien, polymérové spojivo a patentovaných tuhnúcich činiteľov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Mriežka z vlákien Fibre-Seal spolu s viskóznym prepravným systémom vyhladí a pevne utesní miesto defektu pneumatiky. Hmota preventívne chráni a opravuje prepichnutie pomocou flexibilnej upchávky s dlho životnosťou. Akonáhle tesniacu hmotu Slim použijete, zostanete tekutá a nestvrdne ani nevyschne.

Ako Slime funguje:
Pneumatika opravená pomocou tesniacej hmoty Slime sa otáča tak odstredivá sila tlačí tesniacu hmotu do behúňa pneumatiky, vytvára ochrannú vrstvu a opravuje prerazenie v okamihu, keď sa vytvorí. Zároveň pôsobí aj na predošlé defekty.

Kvality :
Slime je tá najbezpečnejšia a najúčinnejšia tesniaca hmota na pneumatiky, ktorá je k dostaniu. Vďaka nízkemu bodu tuhnutia (-37 ° C.) a vysokému bodu oddelenia (82° C) účinkuje tesniaca hmota aj za tých najextrémnejších teplôt. Tesniaca hmota Slime je netoxická, nehorľavá a dá sa ľahko odstrániť pomocou vody. Je špeciálne navrhnutá tak, aby nemala korozívne účinky - je teda bezpečná pre pneumatiky aj ráfiky.

Spotreba hmoty :
Bicykle : 89 ml. - 118 ml.
Motorky : 237 - 473 ml
Dirtbike MTB : 237 ml.
Osobné Auto : 250 - 473 ml
Dodávky a SUV : 592 ml.
ATV - štvorkolky : 710 až 946 ml.


Ako používať SLIME :

1. Čierna čiapočka je nadstavec na vybratie vložky ventilu. Odskrutkujte tento nadstavec z konca čiapočky a použite ho na vybratie vložky z ventilu pneumatiky.
2. Pripojte hadičku na plnenie, ktorá je súčasťou balenia, k fľaši ik ventilu. Vtlačte dovnútra požadované množstvo tesniacej hmoty.
3. Naskrutkujte vložku ventilu späť.
4. Pripojte kompresor na ventil a elektro kábel do zapaľovača automobilu. Nafúknite pneumatiku na odporúčaný tlak vzduchu, ktorý je zaznamenaný na vonkajšej strane vašej pneumatiky.
Ak je tesniaca hmota používaná na opravu pneumatiky, zatočte kolesom, aby sa hmota dostala až k defektu.

Balenie obsahuje :
1 x tesniaca hmota na pneumatiky Slime (473 ml)
1 x vysoko výkonný 12V vzduchový kompresor so zabudovaným tlakomerom a šnúrou s AC adaptérom, ktorý sa dá použiť do akejkoľvek zásuvky
1 x vzduchová hadička
1 x nadstavec na odobratie vložky ventilu a hadička na plnenie
1 x sada nástrojov a adaptérov (na pneumatiky, lopty, plážové hračky, vzduchové matrace, nafukovacie predmety ...)
1 x návod na použitie


Upozornenie :

Pred použitím si prosím pozorne prečítajte návod na použitie! Tesniaca hmota Slime nie je určená na ošetrenie pneumatík, u ktorých uniká tlak z postranných defektov, pomalých defektov, poškodených ráfikov alebo zlých ventilov.

 

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
2000804
Mohlo by vás zaujať
Posledný kus skladom!
AMIO
Kód: AM-CC42818
11,00 € (s DPH)
Trojuholník je možné použiť ako zdroj výstražného, signalizačného a núdzového osvetlenia. Má 39 vysoko svietivých LED diód, z ktorých 24 je červených ako signalizačný prvok trojuholníka a ďalších 15 bielych LED ako...

Menu