Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

TEC - 2000 AIRCO freshner service spray - 270 ml

Prípravok na osvieženie a dezinfekciu ventilačného – klimatizačného systému. Osviežuje interiér a ventilačný systém, automobilu preniká do látok a koberčekov , v klimatizačnej jednotke kondenzuje a neutralizuje nepríjemné pachy, priamo pri zdroji zaručuje dlhotrvajúci príjemný a svieži vzduch, zanecháva príjemnú vôňu – čučoriedka.
Prečítajte si viacShow less
19,70 € (s DPH)
1 deň
Kód produktu:
TECAIRCO270ML
Výrobca:
Popis

AKO PRACUJE:

osviežuje interiér a ventilačný systém automobilu
preniká do látok a koberčekov
v klimatizačnej jednotke kondenzuje a neutralizuje nepríjemné pachy priamo pri zdroji
zaručuje dlhotrvajúci príjemný a svieži vzduch
zanecháva príjemnú vôňu – čučoriedka
Aplikácia:

Naštartujte motor. Zapnite klimatizáciu a nastavte na max. chladenie, ventilátor na max. Pred aplikáciou prípravku je dôležité, aby motor a klimatizácia boli spustené najmenej 10 min. Zapnite vnútornú cirkuláciu, zatvorte všetky okná. Smer vzduchu z ventilátora by mal prúdiť doprostred vozidla. Sedadlo spolujazdca posuňte čo najďalej. Odstráňte peľové filtre alebo iné možné prekážky zo sania klimatizácie. Riadne pretrepte. Sprej postavte vpravo na podlahu, do priestoru kde sedí spolujazdec alebo doprostred vozidla. Stlačte sprej. POZOR – NEMOŽNO UŽ ZASTAVIŤ! Pokúste sa sprejneinhalovať. Zatvorte dvere a nechajte motor 20–30 min bežať. Prosím POZOR, počas aplikácie nesmie byť nikto vo vozidle! Po prečistení vozidlo dôkladne vyvetrajte. Palubnú dosku a kožené sedačky ihneď utrite papierovou utierkou.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
TECAIRCO270ML
Mohlo by vás zaujať
1 deň
TEC 2000
Kód: TECRSL350ML
19,70 € (s DPH)
Radiator Stop Leak je prípravok na utesnenie chladiaceho systému. Utesňuje drobné trhliny chladiaceho systému (do 1,2 mm) bez rizika upchatia či zalepenia chladiaceho systému, zabraňuje korózii, peneniu, je miešateľný...

Menu