Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

AUTOGLYM Instadry - Sušiaca utierka

Superabsorbčná mikrovláknová utierka pre jednoduché a rýchle vysušenie bez zanechania pruhov. Vhodná na aj na karosériu, aj na sklo.
Prečítajte si viacShow less
21,90 € (s DPH)
1 deň
Posledný kus skladom!
Kód produktu:
8000201
Výrobca:
Popis

Utierka Autoglym Instadry so špeciálnou povrchovou úpravou (PVA) ma neuveriteľné vysokú savosť, čo v dôsledku znamená oveľa rýchlejšie a jednoduchšie vysušenie vozidla po umytí. To všetko bez zanechania pruhov alebo šmúh. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave ostáva na utierke po použití podstatne menej nečistôt.

Údržba: vďaka špeciálnej povrchovej úprave PVA postačú utierku po použitý opláchnuť v čistej studenej vode a nechať voľne preschnúť. Ak je to nevyhnutné, utierku môžete občasne vyprať aj v práčke pomocou miernych/neagresívnych čistiacich prostriedkov. Životnosť je do 50 praní.

Rozmer: 60 x 60cm

Utierka zanecháva na povrchu o 50% menej vody ako bežné pletené mikrovláknové utierky a po prepláchnutí vo vedre na nej ostane až 40x menej nečistôt ako na bežnej tkanej mikrovláknovej utierke. Utierka Instadry je vhodná na lak, plastové časti karosérie a okná. Nie je vhodná do interiéru ani na plátené strechy kabrioletov (soft-top), na tieto účely odporúčame skôr Autoglym Aqua Dry.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
8000201
Mohlo by vás zaujať

Menu