Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Sada na leštenie a ochranu povrchu svetlometov

Balenie je určené na oživenie a ochranu povrchu predných a zadných svetiel osobného automobilu. pribaleným karnaubským voskom povrch po renovácii ochránite pred poveternostnými vplyvmi a zvýšite jeho UV stabilitu. pre preleštenie svetiel pred a po sezóne a odstránení povrchovej oxidácie...
Prečítajte si viacShow less
14,00 € (s DPH)
Posledný kus skladom!
Kód produktu:
100002532
Výrobca:
Popis

balenie je určené na oživenie a ochranu povrchu predných a zadných svetiel osobného automobilu.
pribaleným karnaubským voskom povrch po renovácii ochránite pred poveternostnými vplyvmi a zvýšite jeho UV stabilitu.
pre preleštenie svetiel pred a po sezóne a odstránení povrchovej oxidácie
k udržaniu bezchybného vzhľadu svetlometov po jeho renovácii  potrebujete iba bežnou či aku vŕtačku
UPOZORNENIE: táto sada NIE JE určená pre povrch poškodený do hĺbky!

Pre povrch vyžadujúce odstránenie hlbších vád ich vybrúsením, vybrúsenie poškodeného krycieho laku, povrch škrabance alebo ryhy sú určené  poškodeného povrchu tvrdených plastovCAREX!
 

Obsah balenia:

 

UNÁŠAČ (so stopkou, suchý zips) - používa sa pre brúsenie a leštenie pomocou kotúčov opatrených suchým zipsom klasickými i akumulátorovými vŕtačkami, alebo uhlovými brúskami / leštičky (závit M14)
MOLITÁNOVÝ LEŠTIACI KOTÚČ (suchý zips)
LEŠTIACA PASTA CAREX 25 g
PRAVÝ PRÍRODNÝ BRAZILSKY KARNAUBSKÝ VOSK - 15 ml (cca 60 aplikácií)
JEMNÝ LEŠTIACI APLIKÁTOR 6x
POPIS: Sada na leštenie a ochranu povrchu svetlometov predných a zadných svetlometov jedného automobilu je zostavená na základe dobrých skúseností s našou sadou na renovácií svetlometov, rozdielom je menšie množstvo leštiace pasty a absencia brúsnych kotúčov . TÁTO SADA JE URČENÁ PRE zákazníkov, ktorí sa úplné renovácie obávajú alebo sú ich svetlomety iba povrchovo zašednuté, zožltnuté, zmatnené, nie sú poškodené do hĺbky, nie sú popraskané, ani výrazne poškriabané, preto nie je potrebné mechanicky narušovať ich povrch vybrúsením vád a stačí ich k oživeniu a navráteniu čírosti len vyleštiť. Využiť ju môžu aj Tí zákazníci, ktorí si pred časom svetlomety renovovali akoukoľvek renovačnoú súpravou a potrebujú ich len občas oživiť a chrániť  ich povrch. CAREX vs. KONKURENCIA: Táto naša sada sa dá považovať za priamu konkurenciu produktu, ktorý už na našom trhu je. Jedná sa o sadu značky Turtle Wax. Oproti sady od TurtleWax, ktorá je pre ručnú aplikáciu, je naša leštiace sada pre použitie pomocou vŕtačky menej fyzicky a časovo náročná, leštenie preto zvládne každý. Svetlomet stačí umyť, nemusí sa demontovať ani olepovať krycou páskou, unášač sa uchytí do vŕtačky, na neho sa suchým zipsom pripevní leštiaci molitan navlhčený pár kvapkami vody, prstom sa naň nanesie trochu leštiace pasty a povrch svetlometov sa leští až do požadovaného stavu za občasného zvlhčovania molitanu alebo pridávania pasty. Po umytí a osušení sa na povrch nanesie aplikátorom tenký ochranný film karnaubského vosku, ktorý sa druhým aplikátorom po 20tich minútach rozleští. Vďaka strojnému použitie sady je výsledok neporovnateľný v porovnaní s leštením ručným.

Čítajte pozorne návod na použitie na zadnej strane!

Chráňte pred mrazom!

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
100002532
Mohlo by vás zaujať

Menu