Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

BMW 5w-30 LL twinpower turbo 1L O.E. BMW5W30LL1L

Originálny motorový olej BMW TwinPower Turbo LL-04 5W-30 je syntetický motorový olej, schválenia: SAE 5W-30, API SN, ACEA C3, BMW LL-04.
Prečítajte si viacShow less
13,50 € (s DPH)
Zvyčajne 1 prac. deň
Kód produktu:
BMWTPT5W30
Výrobca:
Popis

Originálny motorový olej BMW TwinPower Turbo LL-04 5W-30 je syntetický motorový olej, schválenia: SAE 5W-30, API SN, ACEA C3, BMW LL-04.

Spoločnosť Shell bola firmou BMW AG vybraná ako jediný celosvetový dodávateľ motorových olejov pre popredajný servis nasledujúcich značiek BMW: BMW, BMW i, BMW M, MINI a BMW motocykle. Uzavretá spolupráca znamená, že Shell bude vyrábať a dodávať značkové motorové oleje BMW (oleje ako originálne náhradné diely). Tieto produkty spĺňajú všetky aktuálne výkonové špecifikácie BMW a obsahujú najnovšiu technológiu Shell PurePlus.

Shell PurePlus je prelomovú technológií vo formulácii motorových olejov. Ide o patentovaný proces "gas-to-liquid (GTL)", ktorý bol vyvíjaný spoločnosťou Shell cez 40 rokov a premieňa zemný plyn v kryštalicky priehľadný ropa. Tento základový olej, väčšinou vyrábaný zo surovej ropy, je hlavnou súčasťou každého oleja a má zásadný vplyv aj na kvalitu motorového oleja. Produkuje sa v chemickom závode Pearl GTL v Katare, spoločnom podniku spoločností Shell a Qatar Petroleum. ŠPECIFIKÁCIA:

  •     Aplikácia: motorový olej pre osobné vozidlá
  •     Segment: automobily
  •     Viskozita: 5W-30
  •     Typ oleja: syntetický
  •     Schválenie ACEA C3, API SN, BMW LL-04,
  •     Balenie: 1 L
Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
BMWTPT5W30

Tabuľka dát

Viskozita
5W-30
Mohlo by vás zaujať

Menu