Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

4CARS Nožnicový zdvihák 2T

Vysoko kvalitný nožnicový (hever) zdvihák značky 4CARS zabezpečuje komfortné zdvíhanie automobilov do 2t aj v ťažších podmienkach.
Prečítajte si viacShow less
20,70 € (s DPH)
Dodanie 2-4 dni
Kód produktu:
96559
Výrobca:
Popis
Návod na použitie: Zaistite automobil proti pohybu. Zdvihák podložte na miesto, ktoré odporúča výrobca automobilu. Dbajte na to, aby uvedené miesto nebolo skorodované alebo nemalo iné poškodenie, ktoré by mohlo spôsobiť spadnutie auta zo zdviháku. Následne zasuňte kľuku do otvoru vretena. Zdvíhanie automobilu začnete točením kľuky do pravej strany. Pri spúšťaní vozidla preveďte opačný postup. UPOZORNENIE: Manipulácia pod zdvihutým vozidlom je prísne zakázaná, pokiaľ nie je vozidlo zabezpečené aj iným spôsobom proti spadnutiu. Zdvihák používajte iba na vozidlá do hmotnosti 2000kg. DOPORUČENIE: Pre zaručenie dlhšej životnosti odporúčame vreteno premazávať.
Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
96559
Mohlo by vás zaujať
Posledný kus skladom!
AMIO
Kód: AM-CC42818
11,00 € (s DPH)
Trojuholník je možné použiť ako zdroj výstražného, signalizačného a núdzového osvetlenia. Má 39 vysoko svietivých LED diód, z ktorých 24 je červených ako signalizačný prvok trojuholníka a ďalších 15 bielych LED ako...

Menu