Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Cete Active sound system pre dieslové a benzínove vozidlá

Ponúkame Active sound systém - zvukový generátor od Nemeckej firmy CETE Automotive. V ponuke je samostatný produkt alebo možnosť inštalácie. Bez inštalácie je cena produktu 1400 EUR s DPH, s inštaláciou je to 1800 EUR s DPH

Prečítajte si viacShow less
1 800,00 € (s DPH)
Na objednávku
Kód produktu:
SL-Active Sound
Popis

Pre konkrétnu ponuku sa informujte mailom na info@rs-tuning.sk alebo telefonicky na +421905738225 alebo +421908908905

Výhody produktu:

  • Voliteľné zvukové stopy

    Pôvodný systém mal zvukovú stopu pevne danú v riadiacej jednotke, takže ak ste chceli iný zvuk, bolo nutné vymeniť hlavnú riadiacu jednotku za iný typ. Nová riadiaca jednotka ponúka na výber rôzne zvukové stopy, ktoré je dokonca možné priradiť ku každému profilu zvlášť.

  • A Mód

    Režim, pri ktorom nová riadiaca jednotka simuluje správanie staršieho typu. To znamená, že zvuk z generátora zvuku je výraznejší v nižších otáčkach a je možné nastaviť jeho hlasitosť bez ohľadu na otáčky motora.

  • Vynechávanie zapaľovania „misfire“

    Obľúbený zvuk benzínových motorov sa nezaobíde bez strieľania do výfuku. Nová jednotka Active Sound Unit simuluje toto vynechávanie zapaľovania a náhodne pridáva alebo uberá intenzitu. Simulované vynechávanie je aktívne napríklad pri pustení plynového pedálu v rozmedzí otáčok 1500 až 3000 RPM.

  • Aktualizácia softvéru cez smartfón

    Nová riadiaca jednotka z dielne CETE Automotive má plne aktualizovateľný softvér, čo umožňuje pridávanie nových zvukových stôp, nových funkcií alebo opravu chýb bez potreby návštevy montážneho strediska.

  • Prenositeľnosť na nové auto

    Meníte auto a chceli by ste Active Sound aj v ďalšom aute? S novou jednotkou je možné pri opätovnej montáži reaktivovať hlavnú jednotku Active Sound minimálne 2x, čím ušetríte peniaze za kúpu novej sady Active Sound.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
SL-Active Sound
Mohlo by vás zaujať
Skladom
Kód: SL-FOLIE
130,00 € (s DPH)
Ponúkame certifikované autofólie od spoločnosti HanitaCoatings so životnosťou min 10rokov. Montáž autofólií realizujeme prevažne bez rozoberania vnútorných tapacírov a vyberania okien. V ponuke máme 5 odtieňov od...

Menu