Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

AUTOGLYM Bodywork & Accessories - Set karoséria a príslušenstvo

Balíček dvoch legendárnych produktov AUTOGLYM doplnených o aplikátor a mikrovláknovú utierku.

Prečítajte si viacShow less
35,00 € (s DPH)
V externom sklade, doručenie 2-5 dní.
Kód produktu:
8000140
Výrobca:
Popis

Autoglym Bodywork & Accessoris

Sada na umytie a ošetrenie laku automobilu. Obsahuje Bodywork Shampoo Conditioner 325 ml, Super Resin Polish 325 ml, Aplicator a microvláknovú utierku Hi-Tech Finishing Cloth . Set je vhodný najmä ako darček automobilovému fanúšikovi.

AUTOGLYM Šampón s voskom-Bodywork Shampoo Conditioner 325ml

Pravidelné umývanie pomáha chrániť povrch automobilového laku. Bodywork Shampoo Conditioner jemne odstráni cestnú špinu a povrchové kontaminanty a pomáha zachovať celkovú povrchovú úpravu a vzhľad. Ďalšie prísady vytvoria lesklú bariéru odpudzujúcu vodu, ktorá chráni a predlžuje účinky leštidiel Autoglym.

AUTOGLYM Leštiaca pasta s voskom-Super Resin Polish 325ml

Pravidelné leštenie jemne odstraňuje škodlivé nečistoty na povrchu a poskytuje odolnú, lesklú ochrannú bariéru, ktorá chráni drahé nátery pred drsnými poveternostnými vplyvmi. Medzinárodne uznávaný prípravok Autoglym sa neskutočne ľahko používa a je kombináciou čistiaceho prostriedku, leštidla a konzervačného prípravku. Ideálny na všetky typy a farby nových aj mierne opotrebovaných lakov, vrátane metalízovaných, bezfarebných a na vodnej báze. Autoglym Super Resin Polish obsahuje živice s nízkou molekulárnou hmotnosťou, ktoré ponúkajú výnimočný kozmetický efekt a ochranu pred väčšinou vplyvov z prostredia.

AUTOGLYM Perfect Polish Applicator - Aplikátor

Autoglym Perfect Polish Applicator je univerzálny penový aplikátor. Vďaka tomu že je jemný je vhodný aj na použitie pri nanášaní prípravkov na lak Vášho auta ale tak isto ho môžete použiť aj v interiéry auta. Vďaka svojmu tvaru sa dostane všade a aplikujete len toľko produktu koľko je potrebné. Aplikátor je možné prať a opätovne použiť.

AUTOGLYM Hi-Tech Finishing Cloth - Mikrovlákno laku

Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth je vysoko kvalitné mikrovlákno vhodné pre rozlešťovanie lešteniek, voskov, Detailer do vysokého lesku.Veľmi jemná štruktúra vlákna.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
8000140
Mohlo by vás zaujať

Menu